Groenten

Jaarrond levert van Dommele een pakket Hollandse en Import groente rechtstreeks van de Bron !

De regio Breda is van oudsher bekend om haar kwalitatief goede bodem met perfecte eigenschappen voor het telen van groenten. Van Dommele heeft een grote groep Nederlandse vollegronds en glas telers uit deze regio die speciaal bloemkool, spinazie, sla, prei enz. telen voor het bedrijf. Altijd op zoek naar de beste rassen om perfect aan te sluiten op de vraag van de klant.

Het vers geoogste product wordt dagelijks in de avond en nacht aangeleverd om de volgende ochtend al door te kunnen zetten naar de klant. Geen complexe logistieke systemen die ervoor zorgen dat het product lang onderweg is wat ten koste gaat van houdbaarheid.

Dankzij de goede marktverwachting van de productspecialisten wordt er zo goed mogelijk gestuurd in planning. Uiteraard beïnvloed door de grillen van ‘moeder natuur’.

Ook heeft van Dommele rechtstreeks contact met telers uit de zuidelijke landen zodat de continuïteit in jaarrond groente leveren word gegarandeerd. Ook hier wordt middels strakke planning het product zo snel mogelijk na oogsten door Van Dommele in de markt gezet.

  


 

 

 
 
 
 
Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact op »