Bedrijfsinformatie

Als importeur en groothandel in groenten en fruit hebben we een goede naam bij zowel kleine als grote nationale afnemers. Wij dragen zorg voor bananen op colliniveau uit onze moderne rijperij in de kleur die u wenst, dagverse groenten door de aan ons verbonden telers, groenten en fruit rechtstreeks uit de zuidelijke productielanden, topkwaliteit citrusfruit door ons geïmporteerd en fruitsoorten die aansluiten op het seizoen.

Vanuit ons hoofdfiliaal in Breda en onze locatie in Hedel worden er dagelijks dagverse producten telefonisch verkocht, maar is een klant ook in de gelegenheid om de producten te ervaren in de uitstalling. Ons team van telefonische verkopers en magazijnmedewerkers staan voor u klaar om u van een goed advies te voorzien.

Ondanks dat groente en fruit gezien worden als daghandel heeft de Groot van dommele inmiddels bewezen langlopende afspraken met leveranciers en klanten op perfecte manier kunnen worden ingevuld.

De grote kracht van de Groot van dommele is dat er rekening gehouden wordt met de specifieke wensen van de klant van klein tot groot. Altijd een actueel assortiment met zeer verse groente en fruit waardoor de houdbaarheid van de producten volledig ten gunste van de klant komt. Dit vraagt bijzonder veel aandacht en kennis van de producten, het jaargetijde en de klanten.

Daarom heeft de Groot van dommele ook voor de diverse categorieën productspecialisten op inkoop zitten die dagelijks nauw verbonden staan met de verkopers en magazijnmedewerkers. Op die manier kunnen de verschillende seizoens-, weers- en trendinvloeden direct gedeeld worden met onze leveranciers en klanten.

Groente en fruit zijn immers producten die afhankelijk zijn van ‘Moeder’ Natuur. Dankzij de platte en efficiënte organisatie, ondersteunt door de Groot fresh group is de Groot van dommele in staat om de producten tegen scherpe en actuele prijzen aan de afnemers aan te bieden.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact op »